Tots els moments importants de la nostra vida van associats a una aroma: un perfum, un lloc, un fet ..., tenen una aroma que ens evocarà records inesborrables per sempre.

Qui no es recorda d'un vell amor o d'un moment de la seva vida quan de sobte sent una aroma?

Per això a finals de 2010 ens vam proposar saber quin podria ser l'aroma de Barcelona, el qual la definís i la identifiqués, aquell que tanqués en la seva essència tot el que representa aquesta ciutat cosmopolita, moderna, acollidora i preciosa. Una aroma per recordar-la.

Llavors vam proposar un joc mitjançant el qual tot el que ho desitgés pogués explicar què li suggereix, què li inspira, què li evoca i què sent per Barcelona. Les possibilitats eren infinites pels moltíssims elements significatius que posseeix: el mar Mediterrani, la Rambla, la Sagrada Família, el Parc Güell, la Torre Agbar, Montjuïc, el Tibidabo, el Modernisme, el disseny, la seva història ... i per descomptat, la seva gent.

A partir dels resultats de l'enquesta hem creat sis fragàncies que representen sis zones molt carismàtiques de la ciutat: La Rambla, El Raval, La Diagonal, El Passeig de Gràcia, El Born i la Barceloneta.

Però Barcelona és una ciutat viva i canviant, per això la nostra enquesta continua oberta perquè puguis seguir opinant. D'aquesta manera, en un futur podrem seguir creant més fragàncies representatives d'altres racons i sobretot, el odotip de Barcelona: l'aroma que pugui representar-la i amb el puguem recordar per sempre.

Fem servir cookies, tant pròpies com de tercers, per poder oferir els nostres serveis i recollir informació estadística sobre la seva navegació. En continuar utilitzant aquesta web, està acceptant la instal·lació i l'ús de cookies.